Vučević: Izbori 17. decembra odlučujući, izbor jasan

Predsednik Srpske napredne stranke i prvi na izbornoj listi “Srbija ne sme da stane” Miloš Vučević izjavio je večeras da su ostala četiri dana do sudbinskih izbora za Srbiju, a da izbor na 17. decembra nikada nije bio jasniji, jer se na njima, kako je rekao, bira između narodne liste koju vodi Aleksandar Vučić i svih ostalih koje vodi Dragan Đilas. Na predizbornom skupu u Novom Sadu Vučević je rekao da su sve maske pale i da situacija nikada nije bila jasnija. “Četiri dana od odluke šta će biti sa Srbijom, šta će biti sa svima nama, šta će biti sa našim porodicama, našom decom. S jedne strane, jedna lista narodna – ‘Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane’. Jedna lista protiv svih drugih lista koje imaju sve druge boje. Bez obzira da li su žute, zelene, narandžaste, ljubičaste, koje god hoćete boje, sve imaju zajedničkog menadžera. Imaju zajedničkog gazdu i političkog i finansijskog, Dragana Đilasa”, rekao je Vučević.

 

On je dodao da se 17. decembra Srbija pita “ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas”. “Nema trećeg, nema četvrtog, nema petog. Ili glasamo za listu Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane. Ili glasate za Đilasove liste”, poručio je Vučević. Kako je rekao, to znači da se glasa za listu “Srbija ne sme da stane” da se nastavi sa razvojem, izgradnjom, jačanjem Srbije, “da je bolje povezujemo, da nam se više dece rađa, da imamo bolju, snažniju vojsku, da se borimo za Srbe na Kosovu i Metohiji”.

“Da li glasamo za to da nam rastu plate i da penzije prate plate. Ili hoćete da se vratimo u period pre 2012. godine, kada je sve bilo suprotno, kada smo gubili fabrike, kada smo gubili radna mesta, kada smo izgubili Crnu Goru, kada su krenuli da nam otimaju Kosovo i Metohiju, kada smo bili poraženi, poniženi. To su godine koje su nam pojeli skakavci, a skakavci su oni nekadašnja, a i današnja žuta elita. Samo je njima bilo bolje, a svima, drugima, svim građanima Srbije bilo gore”, rekao je Vučević.

Zapitao je građane da li se sećaju kako su tada u Skupštini glasali iz Soluna ili Bodruma. “Svi ti koji su poslušnici su saizvršioci sa Draganom Đilasom. I danas nam oni drže predavanje. Danas nam oni kažu da su za Srbiju protiv nasilja. Oni koji su sprovodili najgore pravno i fizičko nasilje. Opljačkali su državu, obezvredili narod. I samo je njima bilo dobro”, rekao je lider SNS. Zato, kako smatra, 17. decembra je lak izbor. “Hoćete li snažnu Srbiju ili hoćete Srbiju koja se stidi sebe, koja se odriče sebe svog porekla i svoje budućnosti. I zato 17. decembra svi glasamo za listu pod rednim brojem 1. “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, poručio je Vučević.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...