Vršački SNS: Ponosni na stranku koja je iz korena promenila Srbiju

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac, danas je, svečanim okupljanjem, obeležio prvih 15. godina stranke.

Predsednica Gradskog odbora SNS Vršac Dragana Mitrović pozdravila je ovom prilikom sve članove Gradskog odbora, saborce i prijatelje i goste povodom 15 godina tokom koji se Srbija od zemlje praznih obećanja i tapkanja u mestu, pretvorila u društvo predanog rada i stalnog napretka.

„Ponosna sam što smo svi deo jedne političke organizacije koja je u prethodnoj deceniji iz korena promenila Srbiju. Pre svega zahvaljujući viziji, energiji i borbenosti našeg predsednika Aleksandra Vučića, Srbija se kao feniks podigla iz pepela i postala ekonomski, politički i vojni lider u regionu. Tako smo i mi za naš grad, u toku samo dva mandata učinili više nego bilo koja prethodna vlast, za šta ste najzaslužniji vi koji se do najsitnijih detalja bavite svakim biračkim mestom kako u gradskim, tako i u seoskim sredinama vodeći računa najpre o članstvu, a zatim i o svim potrebama stanovništva i zahtevima svakog građanina“, rekla je Mitrović.

Ona je naglasila da su ispred SNS novi izazovi.

„Čeka nas jedna od najtežih kampanja, u kojoj ćemo biti napadani sa svih strana i na svakom koraku. Protiv nas se mimo svake logike i ideologije ujedinjuju političke opcije koje su opljačkale i devastirale Srbiju, a danas im je jedini cilj da nas slome i bace na kolena, da celu zemlju vrate u mračno doba svoje vlasti, ali mi ćemo zajedno nastaviti da idemo ka novim pobedama, hrabrim koracima uz našeg predsednika Aleksandra Vučića. Zato, dragi Naprednjaci, srećan vam 15. rođendan, sa željom da u ovakvoj atmosferi slavimo još mnogo godina, jer samo uz snažan Gradski odbor Srpske napredne stranke, Vršac može biti još snažniji i još lepši za život svih naših sugrađana. Zato ćemo raditi još marljivije, još predanije, borićemo se u svako doba i na svakom mestu za bolju budućnost naše dece, borićemo se hrabro i pošteno i pobedićemo ponovo“ Istakla je u svom obraćanju predsednica Mitrović.

x

Takođe pogledajte

Vršac: Kolekcionarska berza

Datum: Subota, 25 Maj 2024 Vreme: 10:00 Mesto: Dom vojske U subotu, 25. maja 2024.godine, ...