Uspešno obavljeni lekarski pregledi u Kuštilju (FOTO)

Direktor vršačkog Doma zdravlja, dr Borko Minić, javno se zahvalio stanovnicima Kuštilja na izuzetnomm odzivu u petak na preventivnim pregledima, ali i na velikoj i srdačnoj gostoljubivosti.

„Moram da se zahvalim stanovnicima sela Kuštilj, u ime radnika Doma zdravlja Vršac, kao i u svoje lično ime, na sjajnom odzivu i gostoprimstvu. Dan nam je protekao u sjajnom raspoloženju i druženju. Veliki pozdrav Udruženju žena sela Kuštilj, koje nam je priredilo sjajan doček i puno specijaliteta iz domaće radinosti. Tu smo zbog vas i trudićemo se da poboljšamo usluge koje možemo da vam pružimo, kako bi unapredili zdravlje”, reako je dr Minić.

da podsetimo, Dom zdravlja Vršac u petak je u naseljenom mestu Kuštilj organizovao preventivne preglede. Meštani su imali priliku da obave ginekološki pregled, skrining na rano otkrivanje karcinoma grlića materice, Papa test i ultrazvuk, pregledao ih je očni lekar, kao i specijalista Higijene ishrane (merenje šećera u krvi, procena stanja uhranjenosti, savet o ishrani), dok im je dr Firuca Talianu-Sonka merila krvni pritisak, radila EKG i opšti pregled.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...