TETOVAŽA VRŠČANKE SRUŠILA SVE DRUŠTVENE MREŽE: Tijana istetovirala ime i prezime Aleksandra Vučića (FOTO)

Tetovaža Tijane Stanimirov aktivistkinje SNS-a iz Vršca izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Tijana kaže da tetovaža „A. Vučić“ na njenoj ruci predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije.

Ova mlada energična devojka iz Vršca izjavila je da stoji iza svoje tetovaže, odluku o tome donela je još pre dve godine.

„Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu, za svoj grad.

Njegovi potezi, govori motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno“, dodaje Tijana.

Ponosna je na tetovažu i kaže želja joj je da upozna predsednika, drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču.

A bilo je i onih sa ozbiljnim pretnjama „silovaćemo te“, „isećićemo ti ruku i od nje skuvati gulaš“.

„To više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama“, rekla je Tijana.

Tijana je završila pedagošku akademiju, dalje se usavršava na tom polju, ozbiljno kao i sve do sada, kaže da planira ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Izvor Južni Banat

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Vršac: Kolekcionarska berza

Datum: Subota, 25 Maj 2024 Vreme: 10:00 Mesto: Dom vojske U subotu, 25. maja 2024.godine, ...