SNS Vršac: Vučić celom svetu dokazao da je Kurti glavna pretnja miru i stabilnosti u regionu

Sinoćnji antologijski govor predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih nacija, dostojan Rimskog foruma, primorao je i najjaču svetska silu da promeni retoriku, saopštio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac.

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac čvrsto stoji iza nezavisne i slobodarske ideologije koju zastupa predsednik naše zemlje, kao i nastojanje da se dalje rešavanje statusa Kosova i Metohije vrati pod okrilje Ujedinjenih nacija i rezolucije 1244.

Ovim potezom, ceo svet je imao priliko da čuje pravu istinu o onome što se dešava na Kosovu i Metohiji i da danas tamo vladaju teroristi koji zastrašuju i progone srpski narod sa svojih vekovnih ognjišta.

Na drugoj strani, u Evropskom parlamentu, čiji izaslanici i tela nisu u stanju već duže od 10 godina da sprovedu sporazum koji su sami napisali, našli su se i oni građani Srbije koji se zalažu za nezavisno Kosovo i Metohiju pa su svojim sramnim i poniznim izlaganjima pred zapadnim mentorima pokušali da na najbrutalniji način satanizuju sopstveni narod kojim bi inače da vladaju.

Da su bar pokušali u martu 2004. i februaru 2008. godine ono što je sinoć uradio predsednik Aleksandar Vučić, nikada ne bi došlo do toga da se danas o sudbini Južne srpske pokrajine na bilo koji način pitaju Viola Fon Kramon, Tanja Fajon, Mihael Rot i njima slični“, saopštio je GrO SNS Vršac.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...