SNS Vršac: Bezidejna opozicija seje haos, neizvesnost, mržnju i hoće građane za taoce

Svedoci smo već duže vreme svakodnevne kampanje vređanja i napada na predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice koja se vodi u tajkunskim medijima, jer Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostala regimenta sastavljena, kako od samoproklamovanih građanista, tako i od samozvanih nacionalista iz raznih opozicionih struktura, drugu politiku osim napadanja i vređanja nema, saopštio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac.

„Oni se isključivo rukovode mržnjom direktno usmerenom prema predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Svima je već jasno da u susret novom porazu u Beogradu, spremaju već sada haos posle izbora, a sve sa ciljem da građani budu taoci njihove besmislene politike i stanja haosa i neizvesnosti, blokirajući puteve i institucije, jer oni jednostavno nemaju sa čime da izađu pred birače i predoče im program i ideje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vršac, pruža apsolutnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u nastavku borbe za modernu, jaku i stabilnu Srbiju, kao i podršku politici koju predstavlja, a to je politika mira, prosperiteta i stabilnosti, politika koja razvija i gradi Srbiju i predstavlja nas u najboljem svetlu svuda u svetu, politika koja je usmerena isključivo ka interesu građana Srbije.

Ne smemo dozvoliti bivšem režimu, a sadašnjoj opoziciji da se vrati na vlast, ponovo zauzme pljačkaške pozicije i proglasi Republiku Srpsku genocidnom tvorevinom, sruši spomenik Stefanu Nemanji, zabrani obeležavanje godišnjice zločinačke operacije „Oluja”… Zato ćemo se boriti i pobediće Srbija“, saopštio je GrO SNS Vršac.
x

Takođe pogledajte

Vršac: Kolekcionarska berza

Datum: Subota, 25 Maj 2024 Vreme: 10:00 Mesto: Dom vojske U subotu, 25. maja 2024.godine, ...