SNS Vršac aktivno učestvuje u kreiranju lokalne politike

Danas su na AGRIКO PIJACI u Vršcu, održani štandovi koje su organizovali mesni odbori SNS “12. Vojvođanska brigada” i “2. Oktobar”.

Pored već standardno velikog broja sugrađana koji su prilazili da iskažu svoju podršku odgovornoj i slobodarskoj politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, vrščani su danas iskoristili priliku da pohvale napore JКP 2. OКTOBAR koji je u prethodnim danima rdio na saniranju dečjih igrališta, ali su i uputili svoje sugestije i predloge šta bi trebalo neodložno uraditi u njihovom kraju, kao i na šta bi trebalo obratiti pažnju u budućnosti.

Teme su se ticale od uređenja propusta manjih kanala u nekim delovima Grada, preko ozelenjavanja površina postavljanja raznog mobilijara, tako i sugestija i pitanja vezanih za zdravstvo i socijalnu zaštitu.

Naš aktivisti pažljivo su beležili sve zahteve svojih sugrađana i već od ponedeljka će o tome obavestiti nadležne organe kako bi se u svakom kutku grada obezbedilo sve što je neophodno za kvalitetan život.

Na današnjim štandovima, aktivisti su gotovo bez pauze pomagali u popunjavanju pristupnica za čak više desetina novih članova Gradskog odbora SNS Vršac.

x

Takođe pogledajte

Vršac: Kolekcionarska berza

Datum: Subota, 25 Maj 2024 Vreme: 10:00 Mesto: Dom vojske U subotu, 25. maja 2024.godine, ...