SKYLANDERS IMAGINATORS: Ovo je najtraženija video-igrica za decu na svetu (VIDEO)

Ove godine Skylanders Imaginators osvojili su prestižnu nagradu za najbolju porodičnu igru “Best Family Game” koju dodeljuju najveći sajmovi video igara na svetu – Electronic Entertainment Expo (E3) i Gamescom

Kompanija Activision Publishing predstavila je novu video-igricu Skylanders Imaginators koja je sada dostupna u svim prodavnicama širom sveta, ali i u Srbiji.

 Igrači će po prvi put moći da naprave svog Skylander-a, uz pomoć svoje mašte, počev od izgleda, moći, posebnih sposobnosti, imena, fraze, muzičke teme koja će ga pratiti i još mnogo karakteristika.

Fanovi će po prvi put takođe moći da igraju sa Crash Bandicoot i Dr. Neo Cortex, specijalno za Sony konzole, kao i da iskoriste mobilnu aplikaciju Skylanders Creator i uživaju u novoj crtanoj seriji Skylanders Academy ekskluzivno na Netflix-u.

– Deca su oduvek zamišljala kako bi izgledalo da igračke u njihovoj sobi ožive. Nikad nisu ni mogli da pomisle da bi mogli da naprave svoju igračku, koja će zatim oživeti u video igri. Ovo je upravo ono što će Skylanders Imaginators omogućiti – izjavio je CEO Activision-a Eric Hirshber. “Jedva čekam da vidim neverovatno likove koje će deca napraviti u ovoj igri.”

Kreirani od strane Toys For Bob, Skylanders Imaginators omogućavaju svojim igračima da puste mašti na volju i ožive svoje heroje u novoj avanturi prepunoj zagonetki, borbi, u interesantnom zapletu i  sa novim herojima i zlikovcima.

Printskrin: Youtube/SkylandersGamePriča Skylanders Imaginators odvija započinje u davna vremena kada je korišćena misteriozna moć pod nazivom “Magija Uma” da bi se napravilo sve u Skylands-u. Drevni učenjaci su na ovaj način mogli da naprave sve što su zamislili. Nažalost, uskoro su saznali da ova moć u pogrešnim rukama može biti veoma opasna, tako da su je zapečatili i sakrili za sva vremena. Kaos je saznao za ovu drevnu tajnu i pustio “Magiju Uma” u zemlje Skylands-a – iskoristivši ovu moć da napravi do sada neviđenu nezaustavljivu vojsku Dumlanders-a. Portal Masteri sada moraju da kreiraju Skylanders Imaginators pomoću svoje mašte da bi zaustavili Kaosa njegovu armiju zla, pre nego što bude kasno. Kako bi im pomogao da istreniraju svoje heroje, Eon šalje najveće mistične ratnike svih vremena – Senseije!

Uz izlazak nove igre Skylanders Imaginators puštena je i nova zabavna aplikacija za mobilne uređaje Skylanders Creator koja ljubiteljima ove igre omogućava da ih ponesu svuda sa sobom. Igrači mogu da naprave svog Skylanders Imaginators i zatim prebace svoju kreaciju na konzolnu verziju, spremnu za početak igre. Aplikacija je besplatna i može se preuzeti u iOS i Android prodavnicama.

Skylanders Imaginators će ove godine biti jedna od najtraženijih igrača za decu. Ove godine Skylanders Imaginators osvojili su prestižnu nagradu za najbolju porodičnu igru “Best Family Game” koju dodeljuju najveći sajmovi video igara na svetu – Electronic Entertainment Expo (E3) i Gamescom.

The Skylanders Imaginators Starter paketi su dostupni na sledećim platformama: Xbox 360 , Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 I Nintendo’s Wii U.

Pogledajte video:

Izvor Telegraf

 

 

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...