Radovi ka Jablanci, Sočici i Kuštilju: Počinje obnova mosta na 6. kilometru od Vršca

Radovi u okviru redovnog održavanja puteva započeti su ove nedelje na sanaciji dela kolovoza na deonici puta Jablanka – Sočica, kao i krak puta ka Kuštilju, tačnije spust ka selu. Uskoro počinje i zahtevna sanacija mosta iznad propusta za vodu na šestom kilometru od Vršca.

Most na 6. kilometru od Vršca ka Mesiću, Kuštilju, Jablanci, Sočici i Vojvodincima
Most na 6. kilometru od Vršca ka Mesiću, Kuštilju, Jablanci, Sočici i Vojvodincima

Radovi su obuhvatili profilisanje postojećeg kolovoza i izradu nosećeg i završnog sloja asfalta, a tokom sledeće nedelje sledi uređenje bankina, kako bi se radovi na ovim deonicama kompletirali.

Spust ka Kuštilju
Spust ka Kuštilju

Pri kraju je i izrada projektno – tehničke dokumentacije za sanaciju propusta, koji je oštećen na šestom kilometru stacionaže puta. Početak radova očekuje se u narednim nedeljama.

Put Jablanka - Sočica
Put Jablanka – Sočica

Molimo građane za oprez u zoni izvođenja radova, za poštovanje pravila saobraćaja i postavljene saobraćajne signalizacije. Usporite u zoni radova, prilagodite brzinu. Takođe, mole se građani da ne pomeraju i uništavaju saobraćajnu signalizaciju, što je više puta činjeno. Znakovi upozorenja na radove i upozorenja na prilagođavanje brzine spašavaju živote.

x

Takođe pogledajte

Vršac: Kolekcionarska berza

Datum: Subota, 25 Maj 2024 Vreme: 10:00 Mesto: Dom vojske U subotu, 25. maja 2024.godine, ...