Predsednik SNS Miloš Vučević 7. decembra u Vršcu na druženju sa Naprednjacima

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević 7. decembra posetiće Vršac gde će se družiti sa svojim saborcima Naprednjacima.

Vučević je danas posetio Opštinu Kovačica i obratio se rečima punim optimizma i zahvalnosti.

“Naš cilj, naša obaveza je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1.400 evra, da prosečna penzija i minimalna zarada budu 657 evra. Da penzije prate plate. Penzije ne smeju da zaostaju za platama, i zato posebno želim da se zahvalim penzionerima. Penzioneri su podneli najveći teret reformi i najmanje su se bunili, razumeli su zašto se donose takve odluke i stoga mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost, za sve ono što su stariji uradili za svoju državu.

Hvala i Vama damama, ženama. Na sreću više žena podržava našu listu od muškaraca, što je dobro, jer vi žene, naše majke, supruge, sestre, prijateljice, ste racionalnije i odgovornije, lojalnije, nego mi muškarci i, svakako, bolje razumete da država nije igračka i da izbori nisu igra, da nekome ne treba dati državu u ruke da se zaigra. Žene su prepoznale politiku ove liste, a ako hoćete i država je ženskog roda, i Vojvodina.

Zato, 17. decembra, da ubedljivo pobedimo, broj 1. „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, zbog naše Srbije, broj 1. „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“, zbog svih građana, zbog naše dece, u pobede, do pobede! Živela Srbija!”, rekao je danas u Kovačici predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

x

Takođe pogledajte

Sterija ponovo na repertoaru vršačkog Pozorišta

Ansambl Narodnog pozorišta „Sterija“ počeo je sa radom na novoj predstavi za večernju scenu koju ...