Vršac: Ogromna podrška listi ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane!

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu, za svega dva sata, prikupio je više od 900 potpisa podrške listi kandidata za pokrajinske izbore „ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane“.

Poslanici Skupštine Vojvodine usvojili su danas, većinom glasova, odluku o raspuštanju pokrajinskog parlamenta. Predsednik parlamenta Momo Čolaković je nakon toga raspisao prevremene pokrajinske izbore. Pokrajinski izbori biće održani 17. decembra, zajedno sa republičkim izborima i izborima u nekim gradovima i opštinama.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević istakao je danas da su predstojeći izbori važni, ali i jednostavni, jer se zna ko zastupa kakvu politiku.

„Pred nama su veoma važni izbori, ali su u isto vreme i jednostavni. Odavno nije toliko bilo jasno ko je ko. Pozicije su vrlo jasne. Sa jedne strane imate listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, sa jasnim ciljevima, a sa druge strane one ‘Evropejce’ i ove što smatraju da treba da uđemo u NATO, da treba da priznamo Kosovo, kao i ove, tobož patriote“, rekao je Vučević.

On je izbore čak nazvao i sudbonosnim.

„Svi će se oni ujediniti i neće im to biti problem. Mnogo toga smo uradili, i još treba da se radi. Zato su izbori pred nama sudbonosni, jer Srbija ne sme da stane! Tog 17. decembra izbor je samo jedan, za Srbiju, za Vojvodinu, za budućnost naše dece, broj 1, „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, rekao je Vučević.

Sada je sasvim izvesno da će i na pokrajinski izborima lista SNS “ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane“ nositi broj 1.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...