Održan međunarodni stonoteniski turnir u Vršcu

Vršac je proteklog vikenda bio domaćin međunarodnog stonoteniskog turnira Amatur, koji se tokom cele godine održava u Rumuniji, ali je ove godine igrano u Vršcu gde su nastupili brojni srpski i rumunski igrači.

Na ovom turniru nemaju pravo nastupa igrači iz najvišeg ligaškog ranga u Rumuniji i Srbiji već postoje kategorije Hobi,Napredni,Open i Elit kategorije.

Milija Čabrilo, ispred organizacije turnira izjavio je:

Danas u Vršcu ovde u Milenijumu održavamo u saradnji sa prijateljima iz Rumunije amaterski turnir gde mogu učestvovati svi igrači osim igrača Superliga, što iz Rumunije, što iz Srbije. Broj učesnika je za razliku od prošle godine kada smo pravili u Hemijskoj školi, očigledno je da ih je Milenium privukao da dođu, pogotovo igrače iz Rumunije, prijavljeno je 136 učesnika, naravno ima njih koji su morali da otkažu učešće. Poenta turnira je najviše druženje, da se ljudi izigraju, imaju dosta mečeva da odigraju, obezbedili smo ručak, prezadovoljni smo kako je sve ispalo oev godine, hvala Milenijumu, Gradu Vršcu na ustupljenoj sali, nadamo se da će ovo postati neka tradicija, ove godine pravimo drugi put turnir, odaziv je veliki i nadamo se da ćemo nastaviti i u budućnosti. Želeo bih da se zahvalim i Fondaciji Popović i sinovi, kompaniji Swisslion takovo kao i Aqua novi.

Pogledajte i video prilog sa takmičenja:

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...