MMA spektakl ARMMADA 21. oktobra u Vršcu

Publika u Vršcu, 21. oktobra, u Centru Millennium, imaće priliku da svedoči još jednom istinskom borilačkom spektaklu. Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija, ARMMADA, stigla je do svog 6. izdanja.

Prethodni turniri su imali izvanredan fight card, pa ljubitelji MMA sa pravom očekuju ništa manje nego veoma neizvesne i veoma kvalitetne borbe.

Armmada je turnir internacionalnog karaktera, pa će publika imati prilike da pored domaćih, vidi i izuzetno kvalitetne inostrane borce.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima, s obzirom na to da je dogovorena saradnja sa Arena Channels Group, odnosno, Arena Fight TV kanalom, pa će tako i vršačko izdanje ARMMADA promocije biti prenošeno na pomenutom kanalu.

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju gledocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...