Juniori KK Vršac Meridianbet ponovili uspeh

Još jedan odličan rezultat vršačke dece, ovaj put košarkaški. Posle prošlogodišnje kadetske titule, generacija košarkaša rođenih 2006, 2007 i 2008. godine osvojila je prvenstvo Vojvodine za mlađe juniore.
Igračem sezone proglašen je Tašlić Vanja(2008 god), dečak dve godine mlađi od konkurencije. Vanja je ujedno  i najbolji strelac lige sa prosecnih 27.5 poena po utakmici.
Njihovi treneri Rudić Siniša i Deđanski Goran, dva sportska radnika koja nam kroz rad u školi i rad u klubu brinu o deci obrazujući ih i usmeravajući ka svim onim pravim vrednostima što sport donosi, žele da nam poruče sledeće:
“Lepo je biti prvi, to je nagrada za uložen trud. Ipak, postoje stvari koje su daleko iznad toga. U današnje vreme ,kada tehnologija okupira dečije umove, smatramo da je naša misija da deca žive sport. Da ga treniraju, primenjuju, prate. Da ih sport motiviše da rade na sebi, da pomere sopstvene granice i tako postanu šampioni svako za sebe. Veoma smo ponosni i radosni što sva naša deca sa kojom radimo u školi i u klubu, svakog dana  na sportskim terenima provede svoje slobodno vreme. I oni najmlađi od 9 godina i oni na granici punoletstva. Ta nevidljiva nit koja se stvara medju decom kroz zajedničko interesovanje i zajedničko slobodno vreme vrednija je od bilo kakvog prvog mesta.”
x

Takođe pogledajte

Vršac: Kolekcionarska berza

Datum: Subota, 25 Maj 2024 Vreme: 10:00 Mesto: Dom vojske U subotu, 25. maja 2024.godine, ...