Fejzić treći na President kupu u Las Vegasu

Taekwondo Klub Euro Šped učestvovao je na turniru President kup u Americi (Las Vegas) sa dva takmičara Damirom Fejzićem i Nikolom Lončarom i trenerom Mariom Dujićem. U preteškoj konkurenciji Damir je zauzeo treće mesto. Ovo takmičenje je u rangu G2 turnira i jedno je od najmasovnijih u svetu.

Sledeći turnir nam je odmah po povratku, tačnije od 18. do 20. novembra, Grand Prix u Sofiji, gde se okuplja 32 najboljih u svetu. Posle toga nas očekuje Galeb Trophy u Beogradu, pa Master Game, koji je G4 po karakteru, u Italiji (Bari), kaže trener Mario Dujić.

U TK Euro Šped dodaju da je sve uvertira za Evropsko prvenstvo u Olimpijskim kategorijama, od 27. do 30. novembra, u Irskoj (Dablin).

Zatim nas očekuje “jurenje” olimpijske norme za Tokio. Za sada ide sve odličnim tokom i nadamo se odlasku na Olimpijske igre, kažu u TK Euro Šped.

Trener Marin Dujić je 14. oktobra učestvovao sa reprezentacijom u prezentaciji na Vojnoj akademiji, gde je prisustvovao i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Prezentovali smo naš sport i naš grad i napravili smo odličnu saradnju, za ubuduće, sa Vojnom akademijom, kaže Marin Dujić.

x

Takođe pogledajte

Profesor Stojanović iz Vršca jedan od pet najboljih stranih učitelja u Rusiji

U okviru Međunarodne izložbe „Forum Rusija“, koja se održava u Moskvi, na velikoj svečanosti održanoj ...