OTVOREN DRUGI MAXI SUPERMARKET U VRŠCU (foto)

Na Trgu Zelene Pijace 14 (kod stare pijace) otvorena nova prodavnica po meri savremenog kupca.

Raznolik asortiman kvalitetnih proizvoda praćen prepoznatljivom komšijskom uslugom od sada  je dostupan građanima Vršca na još jednoj lokaciji. U moderno opremljenom prostoru, koncipiranom u skladu sa savremenim trendovima trgovine, nov Maxi supermarket danas je svečano otvorio vrata na Trgu zelene pijace 14.

Kupce je i na ovoj adresi dočekala široka ponuda proizvoda visokog kvaliteta sa posebnim akcentom na bogat izbor svežeg voća i povrća, pakovanog svežeg mesa, kao i u ukusnih svežih peciva Maxi pekare.

Među brojnim artiklima koji odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva nalazi se i raznovrstan asortiman proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet.

Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Otvaranjem drugog Maxi supermarketa u Vršcu, kompanija Delez Srbija učinila je kvalitetnu nabavku po meri savremenog potrošača još dostupnijom kupcima u ovom gradu.

Detaljnije na web sajtu https://www.maxi.rs/maxi-vrsac

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Vršac: JKP Drugi oktobar čestitao Dan žena

Drage dame, koleginice, poštovane sugrađanke, želimo Vam Srećan 8. mart – Dan žena. I da ...

Facebook