AK “Atina” Vršac učestvuje na mitingu u Beograd dva dana

Ak Atina je odlično nastupio na 2 internacionalna mitinga u Beogradu, tokom prethodnog vikenda.

Beograd je bio domaćin preko 1500 takmičara iz regiona.

Na Mitingu budućih šampiona u organizaciji Ak Partizan iz Beograda, prvog dana je Vladimir Radin, pojačanje iz Temišvara nastupajući za Atinu zabeležio odličan rezultat u trci na 300m i osvojio 5. mesto sa rezultatom od 39,81 sekundu , a njegov klupski drug Dušan Knežević je u bacanju kugle postigao lični rekord od 10,71 m, što je bilo dovoljno za 6.mesto.

Drugog dana na Novogodišnjem mitingu Crvene Zvezde, Dušan Knežević je osvojio odlično 4.meto u konkurenciji takmičara iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Makedonije,Crne Gore,Irana, kao i najjačih klubova iz Srbije. Dušan je bio najbolje plasirani domaći takmičar iz Srbije, i postigao je lični rekord u trci na 60m-7,65 sekundi.
Lični rekord je popravio i Marko Mladenovski u trci na 200m-25,18 s,što je ovog aputa bio dobvoljno za 6.mesto.

Izuzetno sam zadovoljan nastupom naših takmičara u veoma jakoj konkurenciji.

Klub je nastupio na svim mitinzima koji su održani ove sezone i popravljeni su skoro svi rekordi. Sada nas očekuje bazične pripreme koje će se održati u Devojačkom bunaru, gde će se raditi prevashodno na sticanju izdržljivosti i snage.

Atletska sezona se nastavlja u januaru,kada će klub nastupiti na Prvenstvu Srbije za starije juniore u sprintu i štafeti.” izjavio je prof. Srđan Jovanović

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook