Atletski klub “Atina” Vršac, učestvovao na mitingu Mihajlo Švraka u Beogradu

Atletski klub Top Jump tradicionalno je organizovao 7. Miting Mihajlo Švraka, u čast preminulog trenera, našeg proslavljenog atletičara Dragutina Topića.

Ak Atina je nastupio i ove godine i postigao dobre rezultate u izuzetnoj konkurenciji zamalja iz Srbije i regiona.
Najviše uspeha je imala muška štafeta u sastavu Dušan Knežević, Damjan Nemanja, Marko Mladenovski i Vladimir Radin (na slici) u konkurenciji mlađih juniora u discipline 4x200m koja je posle velike borbe zauzela 4. mesto sa vremenom od 1:43,22 minuta.
Prvo mesto je pripalo Slobodi iz Tuzle, drugo Vojvodini iz Novog Sada, a treće ekipi domaćina Top Džamp.
Popravljeni su i lični rekordi, najviše je pokazao Marko Mladenovski koji je trku na 200m u dvorani istrčao sa novim ličnim rekordom od 25,21 s, dok je Knežević Dušan takođe  primakao najboljem vremenu na 60m – 7,76 s.
Miting je okupio najbolje juniore, i seniore iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Irana, Velike Britanije i spada među najjače atletske mitinge u regionu.
Sledeće takmičenje koje očekuje takmičare Ak Atine je sledećeg vikenda pod nazivom Partizanov Miting šampiona i Novogodišnji miting Crvene Zvezde u konkuenciji juniora i seniora.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook