AK Atina na atletskom mitingu u Beogradu

Atletski klub Atina iz Vršca, na atletskom mitingu u Beogradu, održanom u atletskoj dvorani pod nazivom Karanovac 2022, zabeležili su dobre rezultate.

Klub je nastupio sa 10 takmičara i osvojio je 3 medalje. Najuspešniji je bio Dušan Knežević koji je osvojio 2 medalje, u konkurenciji starijih pionira je zauzeo 2. mesto u trci na 60m sa rezultatom 7,79 s. i treće mesto u trci na 200m sa vremenom 25,44 s.

Njegovim klupskim drugovima je malo nedostajalo da se domognu odličja i zauzeli su 4. mesto Vladimir Radin 60m-7,88, 5. mesto- Nemanja Damjan 7,89 i 6. mesto Marko Mladenovski 60m -7,91 s. U trkama na 200m je slično bilo 4. Nemanja Damjan 25,66 5. mesto Marko Mladenovski 25,67 i 6.-ti Vladimir Radin 25,94 s.

Bronzu je osvojio i Andrej Dudovski u trci na 40m sa preponama u konkurenciji atletskih škola. Svoj debitantski nastup su imali i Tadej Glišić,Vukašin Kovačević, Viktor Kerkez, i Nevena Krnčević koji su pokazali da se na njih može računati u perpektvi , kao i na Janu Maticki koja je osvojila 5.mesto u trci na 40m u konkurenciji 33 takmičaraki.

“Ovim mitingom je otvorena atletska zimska sezona u dvorani. Miting je okupio oko 500 takmičara iz zemlje i inostranstva. Nastupom u sprintu sam zadovoljan rezultatima jer su skoro svi takmičari poboljšali svoje lične rekorde,dok nastupom u produženom sprintu na 200m sam zadovoljan samo plasmanima.Ali ono što ohrabruje je da imamo 4 visoko rangirana takmičara, koji imaju grupisana vremena,što je izuzetno važno za razvoj štafetnog trčanja.

Sledeću priliku će muška štafeta imati na prestižnom takmičenju Miting Mihajlo Švraka 2022 godine, koji organizuje klub Top Džamp koji predvodi naš proslavljeni atletičar Dragutin Topić, u čast njegovog preminulog legendarnog trenera Mihajla Švrake. Miting je pozivnog karaktera, a Ak Atina puta će nastupiti u konkurenciji mlađih juniora, a osim u pojedinačnom delu, imaćemo prvu probu nove štafete na distanci 4 x 200m”, istakao je prof. Srđan Jovanović

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook