Podela paketića od Grada Vršca 26. 12. 2022. godine

Grad Vršac obaveštava sve roditelje koji su prijavili svoju decu za novogodišnji paketić, da će vaučere za preuzimanje paketića moći da podignu u Svečanoj sali Gradske kuće od sutra 12.12. pa do srede 14.12.2022. od 9 do 20 časova uz lični dokument.

Podela paketića Grada Vršca je u ponedeljak 26.12.2022. u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum, prema utvrđenom rasporedu koji će biti naznačen na svakom vaučeru, kao i vreme početka dečje predstave. Sva naseljena mesta obići će Novogodišnji karavan sa Deda Mrazom u periodu od 27.-29.12.2022. a tačan raspored dolaska i mesto preuzimanja za svako selo će biti naknadno objavljeni. Takođe u pojedinim mestima će biti organizovano i odigravanje Novogodišnje predstave.

Svakom detetu, uz bogat paketić sleduje i slikanje sa Deda Mrzom, kalendar za 2023. sa fotografijom kao i besplatan ulaz na novogodišnju predstavu kada će EDU TEATAR VRŠAC, MUZIČKI CENTAR ZVONČIĆI, sa glumcima NP STERIJA Vršac izvesti premijeru dečjeg mjuzikla “Nova godina u ježevoj kućici” prema motivima književnog dela Branka Ćopića.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook