Međunarodni turnir u rvanju u Pančevu

U Pančevu je održan međunarodni turnir u rvanju pod nazivom Trofej Grada Pančeva, u organizaciji Rvačkog kluba Dinamo iz Pančeva. Turnir je okupio oko 200 takmičara iz Srbije,Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Moldavije,Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Turnir je organizovan i za takmičare u grčko-rimskom stilu i slobodnom stilu. Odličan nastup je imala i Dijana Jovanović iz vršačke Lokomotive.Ovoga puta se takmičila sa starijim i težim  takmičarkama, u konkurenciji mlađih pionirki do 51 kg. Dijana se takmičila sa takmičila sa Mađaricom Šoš Fani iz kluba Herkules, zatim sa Hrvaticom Leom Majić iz Petrinje, i takmičarkom Sadie Durom iz Lirije Skoplja iz  Makedonije.

Ovoga puta je Dijana ostala za dlaku bez odličja, i morala da se zadovolji sa 4.mestom, ali je zbog svoje borbenosti i nastupa sa starijim i znatno težim rivalkama dobila pehar kao najmlađi debitant. Rvanje u Srbiji doživljava pravu ekspanziju poslednjih godina, a kulminiralo je osvajanjem 5 medalja,od kojih 4 zlatne i jedna bronzana, na ovogodišnjem Svetskom Prvenstvu koje održano u Beogradu. Sledeći nastup koji očekuje takmičare Lokomotive je takođe Međunarodni turnir pod nazivom Čaba Ferenc, koji će bit održano u Kanjiži.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

DIS maket u Vršcu spreman da dočeka građane (FOTO)

Obilaskom DIS marketa iznenadio nas je izbor proizvoda u asortimanu na samom ulazu je novogodišnji ...

Facebook