Uljma: PRETUKLA RADNICU TRAFIKE ZBOG KIKIRIKIJA, SELA U KOLA I OTIŠLA! Muž otkrio sve – Nalupala joj šamare i pocepala odeću

Stravičan napad desio se u četvrtak u Uljmi.

Vlasnica trafike u selu Uljma kod Vršca J. B. napadnuta je i  pretučena u četvrtak ispred njenog lokala u ovom mestu. Prethodno je nju prvo pokušala da prevari ženska osoba, a kada je J.B. otkrila o čemu se radi žena ju je napala, pocepala haljinu i izudarala. M. B., njen suprug rekao je da se napad dogodio oko 19.30 časova u četvrtak.

“Ispred trafike je došla žena koja je htela da kupi cigarete. Sve vreme je u ruci držala novčanicu od 2.000 dinara. Cigarete koje je htela koštale su 320 dinara. Supruga joj je dala paklicu, a mušterija joj je rekla: ‘Evo ti 20 dinara da mi lakše vratiš kusur. Dođeš mi 1.700’. Međutim ta osoba je sve vreme u ruci držala 2.000 dinara, i ni u jednom trenutku joj nije dala tu novčanicu”, tvrdi njen suprug.

Prema njegovim rečima, kada je njegova supruga poručila mušteriji da joj da novac, ona je to odbila. Potom joj je rekla da napusti objekat, a osumnjičena je onda zgrabila kesu kikirija i ljutito pokušala da ode.

“Ona je nastavila da bije moju ženu. Kao da je ona nju pokušala da prevari, a ne obrnuto. Kada ju je pretukla, prevaratnkinja je hladnokrvno otišla do ulice, sela u automobil u kome su bili neki muškarac i žena koji su je zatim odvezli u nepoznatom pravcu. Užas šta nam se dogodilo”, tvrdi on.

On kaže da ga je uplakana supruga odmah pozvala, ali da je žena koja mu je napala suprugu pobegla pre nego što se on pojavio.

“Zatekao sam je uplakanu, povređenu i u šoku. Odmah sam pozvao policiju koja je za kratko vreme došla i uzela izjave od nas. Dok smo razgovarali sa policajcima pojavili su se muškarac i žena koji su odvezli osumnjičenu, ali su nam rekli da ne znaju ko je ona i da ih je samo zamolila da je odvezu u susedno selo kako ne bi imala neki veći problem. Neverovatno”, priča on.

On tvrdi da je žena koja je pretukla njegovu suprugu pre šest meseci već pokušala sličnu prevaru.

“Sigurni smo da je u pitanju ista žena. Došla je na trafiku, supruga je i tada radila. Ista priča, u jednoj ruci novčanica od 2.000 dinara, traži neku sitnicu, a onda se ponaša kao da je dala novac i traži kusur”, objašnjava on.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook