Dodatni noćni vozovi iz Beograda za Novi Sad, Vršac i Pančevo tokom “Beer festa”

Kompanija “Srbija voz” će, tokom održavanja “Beer festa”, od 18. do 21. avgusta, uvesti dodatne, noćne polaske vozova za Novi Sad, Pančevo i Vršac.

“Srbija Voz je, u saradnji sa organizatorima “Beer festa”, obezbedio bezbedan povratak kući za posetioce koji dolaze iz Novog Sada, Pančeva i Vršca, uvođenjem dodatnih noćnih polazaka sa stanice Novi Beograd”, rekao je direktor “Srbija voza” Đorđe Prokić.

On je precizirao da su polasci u petak i ponedeljak u 2.30 posle ponoći, a u subotu i nedelju u 3.30 za Novi Sad i u 3.50 za Vršac.
Prokić je naveo da se “Srbija voz” opredelio za polaske do ta tri grada imajući u vidu kratko vreme putovanja, tako da putnici, uglavnom mladi, mogu za pola sata ili najviše sat vremena da dođu od Vršca do Beograda i da se noću vrate.
“Voz će stajati na usputnim stanicama do Novog Sada i u pravcu ka Vršcu i Pančevu. Zato mislimo da će ove linije biti najkorišćenije”, rekao je Prokić.
On je apelovao na posetioce festivala da se ponanašaju odgovorno i koriste voz kao prevozno sredstvo, navodeći da se karte, osim na blagajni, mogu kupiti pomoću mobilne aplikacije, kao i putem sajta www.srbijavoz.rs.
Dodatni noćni vozovi za Novi Sad, Pančevo i Vršac kretaće sledećim voznim redom:
Petak, 19. avgust:
– 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.
Subota, 20. avgust:
– 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.
Nedelja, 21. avgust:
– 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.
Ponedeljak, 22. avgust:
– 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook