𝗭𝗱𝗿𝗮𝘃𝗸𝗼 Č𝗼𝗹𝗶ć 𝘂 𝗩𝗿š𝗰𝘂 𝘇𝗮 𝗚𝗿𝗼žđ𝗲𝗯𝗮𝗹!

Najveća pevačka zvezda naših prostora Zdravko Čolić održaće koncert u Vršcu za vreme Grožđebala još uvek nezvanično, ali za par dana će stići i zvanična potvrda.

Kako saznajemo od naših izvora, Čolić je još jedna neprikosnovena pevačka legenda koju lokalna vlast želi da dovede da pred Vrščanima i njihovim gostima zapeva na Danima berbe grožđa.

Zdravko Čolić je jedini muzičar kojem je pošlo za rukom da tokom karijere čak tri puta održi koncert na najvećem stadionu na prostoru bivše Jugoslavije, popularnој „Marakani“, a svoj status neponovljivog muzičkog fenomena, koji uredno puni najveće prostore regiona, potvrdio je nedavno rekordnom serijom od čak šest rasprodatih Štark arena u Beogradu.

Podsetićemo Vas na impresivan spisak Čolinih hitova, istinskih klasika i bezvremenih pesama kakvi su „Jedna zima sa Kristinom“, „Zvao sam je Emili“, „Ti si mi u krvi“, „April u Beogradu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pjesmo moja“, „Stanica podlugovi“, „Čija je ono zvijezda“, „Okano“, „Moja draga“.
.
.
.
#zdravkocolic #zdravkočolić #koncert #vrsaczove #vrsaconline #vrsac #vršac #grozdjenbal #grozdjebal #pančevo #beograd #nis #novisad #zrenjanin #novisad #vojvodina #banat #srbija #serbia #instagram #alibunar #plandiste #belacrkva #velikagreda #hajducica #zrenjenin #temisvar #pesme #muzika #nis #zemun #novibeograd

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook