Vršac: DETALJI HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DEDE I BABE, pronađen na Vršačkom bregu!

Marko P. (29) iz Zmajeva koji je osumnjičen da je prošle nedelje ubio dedu i babu u porodičnoj kući u tom mestu uhapšen je sasvim slučajno.

Muškarac koji se dovodi u vezu sa ovim zločinom “pao” je sinoć u šumi na Vršačkom bregu iznad Vršca u trenutku dok je vršio nuždu.

Policijska patrola naletela je sasvim slučajno na automobil koji se nalazio iza jednog šumarka.

Policajci su zaustavili svoje vozilo i izašli kako bi pogledali ima li koga u tim kolima. Kada su se uverili da je automobil prazan kroz sistem su proverili registarske tablice – navodi naš dobro obavešteni izvor.

Prilikom provere u sistemu policajci su se začudili kada im je saopšteno da je za tim vozilom raspisana potraga zbog otuđenja i da onaj ko naleti na taj automobil hitno pozove Policijsku stanicu u Zmajevu.

Kolegama je tek tada postalo jasno da je možda osumnjičeni za dvostruko ubistvo u blizini i nakon što su dobili potvrdu da on koristi ovo vozilo stupili su u akciju – dodaje sagovornik.

U tom trenutku iz šume je izašao muškarac koji je polako prišao automobilu.

Činilo se kao da je ušao u šumu kako bi se olakšao. Mirno je došao do kola, a onda su ga policajci, koji su se u međuvremenu pritajili, zaskočili – tvrdi naš izvor.

Na pitanje policajaca ko je i odakle dolazi Marko P. Je odgovorio da je iz Vršca i da živi u centru grada.
Policajci su mu zatražili dokumenta, a on im je odgovorio da ih nema kod sebe. Međutim, policajci su bili uporni i osumnjičeni im je ubrzo priznao ko je i odakle dolazi – priča on.

Marku P. su dvojica policajaca odmah stavili lisice na ruke i priveli ga u Policijsku stanicu u Vršcu.

Nije pružao otpor niti je mnogo pričao. Videlo se da je u šoku. Sve vreme od zločina živeo je u automobilu, a njegovo kretanje tih dana biće predmet istrage – napominje on.

Podsetimo Marko P. uhapšen je sinoć u Vršcu zbog sumnje da je izvršio dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83).

M. P. je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Somboru.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu-Policijskom stanicom u Vršcu, uhapsili su M. P. sa područja Vrbasa, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

– Sumnja se da je, on 5. jula, u Zmajevu, sekirom usmrtio svog dedu i njegovu sestru, a zatim, automobilom ubijenog pobegao sa lica mesta – saopšteno je u policiji.

M.P. se nakon butalnog zločina krio nedelju dana, a sinoć su mu stavljene lisice na ruke.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

BLAGAJNICA PRISVOJILA 6,9 MILINA DINARA: Ojadila trgovinski lanac iz Vršca, prisvajala čekove i dnevne pazare

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je salušana Snježana ...

Facebook