Dve bronze za AK Atina na Prvenstvu Srbije za starije pionire

Štafeta 4×100 metara Atletskog kluba Atina iz Vršca, u sastavu Dušan Vladislav, Marko Mladenovski, Damjan Nemanja i Dušan Knežević osvojila je bronzu na Prvenstvu Srbije za starije pionire, koje je održano u Sremskoj Mitrovici.

Knežević je osvojio bronzu i u trci na 100 metara, dok je u trci na 60 metara zauzeo šesto mesto. Marko Mladenovski bio je 4. na 300 metara. Damjan Nemanja, u trci na 100 metara, izborio je 5. mesto. U švedskoj štafeti Atletski klub Atina zauzeo je 5. mesto.

Sledeći događaj koji čeka AK Atinu je ekipno Prvenstvo Srbije za piniore, koje će biti održano u avgustu, a posle toga slede jubilarne Atinske igre

“Atletski klub Atina je sjajno nastupio u malobrojnom sastavu, ali se sa Prvenstva Srbije vratio sa dve medalje. Najviše je pokazao Dušan Knežević, koji je svojom borbenošću i motivacijom prevazišao sve prepreke, dok je ekipni nastup štafete oba dana ostavio izvanredan utisak na sve prisutne. Ovo je kruna jedne generacije u pionirskoj atletici, koja je stasala u Vršcu i sada predstoji ozbiljan rad u starijem uzrastu koji ih čeka,d a bi talenat koji su pokazali mogli da realizuju”, rekao je trener AK Atina Srđan Jovanović.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

BLAGAJNICA PRISVOJILA 6,9 MILINA DINARA: Ojadila trgovinski lanac iz Vršca, prisvajala čekove i dnevne pazare

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je salušana Snježana ...

Facebook