SEZONA NA OLIMPIJSKOM BAZENU POČINJE U SUBOTU 18. JUNA

Kupališna sezona na Gradskom olimpijskom bazenu počinje u subotu 18. Juna. Gradski olimpijski bazen radiće svakog dana od 10:00 do 19:00, a celodnevna ulaznica ostaće nepromenjena i iznosiće 250 dinara, dok će deca do 12 godina starosti i penzioneri istu plaćati svega 100 dinara, koliko će stajati i cena iznajmljivanja ležaljke čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja proširen u odnosu na prethodne sezone.

Pretplatne karte za celu sezonu moguće je kupiti u Centru Milenijum po ceni od 5.000 dinara, dok je za zaposlene u vršačkim firmama kupovina sezonskih karata omogućena na pet jednakih mesečnih rata. Svim posetiocima, kao i prethodnih godina na raspolaganju je i Plažni bar koji nudi veliki asortiman pića, hrane i sladoleda.

“Bezbednost kupača je kao i ranije najvažnija, tako da Olimpijski bazen tokom celog radnog vremena pokrivaju profesionalni spasioci koji poseduju sve neophodne licence, a Zavod za javno zdravlje Pančevo vršiće proveru kvaliteta vode u bazenu svake nedelje, iako je ova zakonska obaveza predviđena jednom mesečno. U okviru kompleksa, za najmlađe kupače radiće dečji bazen, dok su od prošle godine dostupne i nove svlačionice sa tuševima.” saopštili su iz Centra Milenijum kojem je Grad Vršac poverio upravljanje prvim Olimpijskim bazenom.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U VRŠCU Policajac se zaposlio pre 2 godine, PRVO IZGUBIO DEDU, ČIJU JE SMRT JEDVA PODNEO, SADA USMRTIO OCA

Porodična tragedija dogodila se danas u Vršcu, kada je policajac, kako se za sada veruje, ...

Facebook