MEMORIJALNIM TURNIROM “TOMA CERA” OTVOREN NOVI TEREN ZA MALI FUDBAL

U okviru obeležavanja seoske slave Duhovi, Mesna zajednica Jablanka organizovala je bogat kulturno-umetnički i sportski program za svoje meštane i goste. Poslednjeg dana obeležavanja slave održan je Memorijalni turnir u malom fudbalu “Toma Cera”, četvrti po redu, i takmičenje u spremanju gulaša. Turnir je održan na novom terenu u Jablanci, a pehar je osvojila ekipa “Milenko prevoz”. Oni su u finalu bili bolji od ekipe “Ćevabdžinice Če”, dok je treće mesto pripalo ekipi “Straže”. Na turniru je učestvovalo devet ekipa iz Vršca, Barica, Kuštilja i Straže.

Teren za mali fudbal u Jablanci je dugogodišnja želja meštana i drago nam je što smo bili u prilici i mogućnosti da im uradimo novi teren. Turnir u fudbalu godinama unazad okuplja veliki broj mladih ljudi i zaista je pravo zadovoljstvo videti ih danas kako se nadmeću na novom terenu – istakao je Marko Rašić, član gradskog veća za sport.

Na tradicionalnoj gulašijadi koja svake godine prati ovaj događaj, među 18 ekipa pobedila je Đorđeta Dragić iz Jablanke.

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U VRŠCU Policajac se zaposlio pre 2 godine, PRVO IZGUBIO DEDU, ČIJU JE SMRT JEDVA PODNEO, SADA USMRTIO OCA

Porodična tragedija dogodila se danas u Vršcu, kada je policajac, kako se za sada veruje, ...

Facebook