Internističko pulmološka ambulanta u SBPB “Dr Slavoljub Bakalović”

U Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“ Vršac otvorena je internističko-pulmološka ambulanta u okviru Službe za specijalističko konsultativne preglede. Usluge internističko-pulmološke ambulante će biti dostupne u vidu vanstandardnih usluga, bez uputa lekara opšte prakse i pacijenti će troškove usluga snositi iz sopstvenih sredstava. Cenovnik usluga je istaknut na sajtu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“ Vršac.

U internističko-pulmološkoj ambulanti obavljaće se opšti internistički pregledi i pregledi radi procene srčane funkcije (EKG, ultrazvuk srca) kod hroničnih plućnih i srčanih bolesnika i kod pacijenata sa simptoma postkovid stanja. U okviru ove ambulante obavljaće se i spirometrijska ispitivanja kod obolelih od najčešćih plućnih bolesti kao što su bronhijalna astma i hronična opstruktivna bolest pluća.

Preglede će obavljati dr Saša Popović, specijalista interne medicine, supspecijalista pulmologije.

Kontakt telefon za zakazivanje pregleda: 060/8500-323.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U VRŠCU Policajac se zaposlio pre 2 godine, PRVO IZGUBIO DEDU, ČIJU JE SMRT JEDVA PODNEO, SADA USMRTIO OCA

Porodična tragedija dogodila se danas u Vršcu, kada je policajac, kako se za sada veruje, ...

Facebook