DONACIJA DEČIJEM ODELJENJU OPŠTE BOLNICE

Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Vršcu Humanitarna organizacija „Sabor Srbije“ iz Vankuvera u Kanadi uručila je donaciju u vrednosti od 1.350.000 dinara. Reč je o tz.toplom stolu koji služi za adekvatno zbrinjavanje pacijenata tokom pregleda i dijagnostike.  „Sabor Srbije“ osnovan je 2002.godine u Vankuveru kao Udruženje gradjana, iseljenika sa teritorija bivše Jugoslavije kao humanitarna organizacija. S obzirom na to da se srpska dijaspora devedesetih znatno povećala u Kanadi a znajući stanje i potrebe u matici odlučili su da koliko mogu pomočnu svojoj zemlji, pre svega deci.Svake godine doniraju se potebni aparati dečijim odeljenjima i bolnicama u skladu sa potrebama.

Savremena oprema osnov je brze i pecizne dijagnostike, zato je pedijatrima Dečijeg odeljenja Opšte bolnice u Vršcu ovaj aparat važan u svakodnevnom radu. Rad na toplom stolu ujedno znači i manji broj transporta dece u veće centre i lečenje u svom gradu gde je i roditeljima olakšano da vode brigu o detetu.

Novi aparat samo je jedan u nizu donacija od strane Sabora Srbije iz Kanade koji su umreženi sa svim donatorima u Kanadi i redovno se trude da pomognu svim pedijatriskom službama i odeljenjima gde je to potrebno.

 

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U VRŠCU Policajac se zaposlio pre 2 godine, PRVO IZGUBIO DEDU, ČIJU JE SMRT JEDVA PODNEO, SADA USMRTIO OCA

Porodična tragedija dogodila se danas u Vršcu, kada je policajac, kako se za sada veruje, ...

Facebook