Vršac: BIO ZVEZDIN BISER, TRINKIJERI GA PROBAO U PARTIZANU, SAD IDE U ŠPANIJU: Završio je u Grčkoj, igraće najjaču ligu!

Mladi i talentovani Stefan Momirov posle ABA lige i grčke ide u najjaču evropsku košarkašku ligu.

Novi Srbin je našao svoj angažman u Španiji! Nakon sezone provedene u Grčkoj gde je u ekipi Kolososa prosečno beležio 6,6 poena u sezoni iza nas, Stefan Momirov je potpisao ugovor sa Breoganom za narednu sezonu.

Ovaj bek rođen u Vršcu bio je deo zlatne generacije U18 reprezentacije Srbije koja je 2017. godine u Slovačkoj osvojila evropsko zlato. Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a onda je igrao na pozajmicama za Vršac u KLS-u i FMP u ABA ligi. Nakon odlične sezone 2020/21 u Megi, prešao je u Grčku.

Angažman u Breoganu će ovom dvadesetdvogodišnjem beku biti drugi u inostranstvu, a zanimljivo je da je u maju 2020. godine pre dolaska u Megu bio na probi u Partizanu. Ipak nije ubedio trenera Andreu Trinkijerija i do potpisivanja ugovora sa crno-belima nije došlo.

Breogan je i prošle sezone imao veliki broj igrača koji je nastupao u ABA ligi pa su za njih igrali Džanan Musa, Nikola Janković i Marko Luković, a sada će se timu pridružiti još jedan igrač iz Srbije.

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U VRŠCU Policajac se zaposlio pre 2 godine, PRVO IZGUBIO DEDU, ČIJU JE SMRT JEDVA PODNEO, SADA USMRTIO OCA

Porodična tragedija dogodila se danas u Vršcu, kada je policajac, kako se za sada veruje, ...

Facebook