Vršac: Prvenstvo Srbije za veterane u rvanju grčko-rimskim stilom

Na Prvenstvu Srbije za veterane u rvanju grčko-rimskim stilom dvojica takmičara RK Lokomotiva Mihajlo Antal i Bunčić Duško su osvojili zlatne medalje  i stekli prava na učešće na Svetskom Prvenstvu za veterane koje će se održati ove godine u Bugarskoj u Sofiji od 4. do 9. septembra. Takmičenje je organizovao Rk Soko iz Sombora uz podršku Rvačkog Saveza Srbije. Mihajlo Antal je pobedio u kategoriji do 82 kg, a Bunčić Duško u kategoriji do 88 kg.

Mihajlo Antal je već osvajač medalja sa svetskih prvenstava u slobodnom stilu i submission wrestling-u. Ove godine će krenuti u pohod na titulu u oba stila i grčko-rimnskom i slobodnom stilu,dok će Bučić Duško se oprobati u grčko-rimskom stilu.
Ove godine se u Beogradu održava Svetsko Prvenstvo za seniore i to će bit prilika da vidimo najbolje svetske rvače na delu. U klubu je u planu kompletna obnova kadetsko-juniorske ekipe, a treninzi se održavaju u Školskom centru Nikola Tesla.
Sledeće takmičenje koje očekuje mlade rvače Lokomotive je Prvenstvo Srbije za mlađe pionire do 13 godina, koje će se održati u Kragujevcu 29. maja.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U VRŠCU Policajac se zaposlio pre 2 godine, PRVO IZGUBIO DEDU, ČIJU JE SMRT JEDVA PODNEO, SADA USMRTIO OCA

Porodična tragedija dogodila se danas u Vršcu, kada je policajac, kako se za sada veruje, ...

Facebook