Na prvenstvu Vojvodine dobar rezultat ostvario rvački klub Lokomotiva Vršac

Na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine u rvanju za mlađe pionire do 13 godina, koje je održano u Molu,dobar nastup je imala takmičarka Rk Lokomotive Dijana Jovanović.

Ona je osvojila 3.mesto i bronzanu medalju u kategoriji do 45 kg. Takmičenje se održalo po jednostrukom bod sistemu i nakon duela sa svim takmičarkama u grupi određen je plaman.

U borbi za 3. mesto je savladala Elenu Batković iz Kule tehničkom superiornošću i rezultatom 12 : 2 . Prvo mesto je pripalo Nikoleti Sabo a drugo Kati Seregi, obe iz Herkulesa iz Gornjeg Brega iz Sente. Sledeće takmičenje koje očekuje vršačke rvače je Prvenstvo Srbije za mlađe pionire koje će se održati 29.maja, kao i dvomeč sa rvačima mlađih uzrasta iz Rk Dinamo iz Pančeva. Ovim je započeta perspektiva rada na duže staze, a otvoren je i upis novih članova od 7 godina pa nadalje.

Treninzi se odvijaju u školskom centru Nikola Tesla.  Kontakt telefoni su Antal Mihajlo (predsednik i odgovorno lice)  064-169 75 22  i Jovanović Srđan prof. fizičke kulture,  063-71-73 850.   U planu je i dovođenje i licenciranje trenera za grčko-rimski stil i pokretanje škole rvanja.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Atletski klub “Atina” iz Vršca, osvaja medalje u Beogradu

U Beogradu je održano takmičenje na Vojnoj Akademiji pod nazivom Otvoreno Prvenstvo Beograda za starije ...

Facebook