Tekvondo turnir u Vršcu okupio više od 800 takmičara iz 12 zemalja

Međunarodni tekvondo turnir Milenijum Open, u organizaciji Tekvondo kluba “Eurošped”, održan je po 13. put u Vršcu, a na tatami je izašlo preko 800 boraca.

“Milenijum Open održan je sa rekordnim brojem učesnika. Po podacima, imam li smo takmičare iz preko 12 zemalja, iz preko 70 klubovai dolazimo do brojke od 800 takmičara, što zaista predstavlja impozantan podatak. Takmičenje se održano u svim selekcijama – pioniri, kadeti, juniori i seniori. Naš klub učestvuje sa preko 90 takmičara, što nam je i rekordan broj da smo izveli u jednom danu”, istakao je Marin Dujić idž Tekvondo kluba “Eurošped”.

Turnir svake godine okupi sve više takmičara, pa tako Vršac već tradicionalno u proleće postane centar tekvondoa u Srbiji, ali i regionu.

“Veoma smo zadovoljni sa odzivom ljudi, sa samim turnirom i celom organizacijom. Grad Vršac će, svakako, nastaviti da podržava zazvoj tekvondoa u našem gradu, a kako rezultati samo govore, tekvondo je sport koji zaista skreće našu pažnju i mi, kao Grad, zaista imamo čime da se ponosimo”, rekao je Marko Rašić, član gradskog veća za sport.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

DIS maket u Vršcu spreman da dočeka građane (FOTO)

Obilaskom DIS marketa iznenadio nas je izbor proizvoda u asortimanu na samom ulazu je novogodišnji ...

Facebook