AK “ATINA” Vršac, ređa nove uspehe na Prvenstvu Srbije u Beogradu

Atletski klub Atina je imao ukupno 7 predstavnika na Prvenstvu Srbije u dvorani za mlađe juniore, uzrast do 18 godina.

Na takmičenju je najuspešniji bio Marko Mladenovski u trci na 400m gde je zauzeo 5.mesto sa rezultatom od 59,23 sekunde, iako je 2 godine mlađi od svojih konkurenata. Ostali takmičari su u istoj trci  postigli sledeće rezultate: Damjan Nemanja 63,2  Marko Jankov 63,5 s,Vasinski Uroš 68,1 s, Tomislav Stojanović 72,2 s.
U trci na na 60m rezultati su sledeći: Marko Mladenovski 7,94s, Dušan Knežević 7,94, Damjan Nemanja 7,98 s, Marko Jankov 8,30, Tomislav Stojanović 8,78, Vasinski Uroš 8,96 s, Dušan Milošević 9,77 s. U tehničkim disciplinama je Dušan Knežević skočio 145 cm, Dušan Milošević je bacio kuglu od 5kg 8,88 m, dok je štafeta na 4x200m u sastavu Jankov Marko,Damjan Nemanja, Mladenovski Marko i Dušan Knežević iako je postigla 4.rezultat od 1:43 min na kraju bila diskvalifikovana zbog gaženja linije prilkom primopredaje.
“Ovim takmičenjem je završena atletska sezona u dvorani, gde je Ak Atina nastupio na ukupno čak 6 takmičenja i osvojio 4 medalje. Sada počinje sezona kroseva,što je veoma važno za razvoj funkcionalnih sposobnosti sportista, te će nam to biti prioritet u narednom periodu.” Izjavio je prof. Srđan Jovanović

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook