Vazduhoplovna akademija upisuje novu klasu studenata za pilotsku obuku u Trening centru Vršac

Kako su danas saopštili iz Vazduhoplovne akademije, upis nove klase za sve pilotske dozvole u svom nastavnom programu trajaće od 5. marta. Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Pilotska akademija u Vršcu, koja je sada preimenovana u Trening centar Vazduhoplovne akademije, u svoju martovsku klasu upisuje sve zainteresovane na kurs za PPL dozvolu ali i integrisani ili modularni ATPL.

– Vazduhoplovna akademija nastavlja sa višedecenijskom tradicijom kvalitetne i bezbedne obuke budućih saobraćajnih pilota. Pozivamo sve zainteresovane kandidate da se prijave i osiguraju svoju profesionalnu letačku budućnost kroz najkvalitetniju pilotsku obuku u regionu.

Vršačka pilotska akademija trenutno poseduje flotu od 15 jednomotornih i dva dvomotorna aviona koji uz iskusne i stručne instruktore, sopstveni aerodrom i vazdušni prostor, garantuju najkvalitetnije uslove za obuku novih putničkih pilota.

Od sada kao deo državne vazduhoplovne škole Vazduhoplovna akademija, Vršački trening centar ubrzo će biti dramatično modernizovan zahvaljujući najvećoj pojedinačnoj investiciji u srpsku civilnu avijaciju u poslednjih nekoliko godina. Kupićemo dva nova dvomotrona aviona, tri nova trenažera leta, dva „full flight“ nivo D simulatora za putničke avione A320 i ATR72 kao i helikopter za obuku pilota.

Ovom nezabeleženom investicijom u nove letelice i simulatore značajno ćemo podići kvalitet procesa obuke i nastaviti da budemo škola izbora kako pojedinaca tako i svetskih avio-kompanija. – saopšteno je iz Vazduhoplovne akademije.

Svi zainteresovani kandidati za upis u martovsku klasu mogu se prijaviti putem ovog linka.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook