Vršac: 7 put organizuje takmičenje u stylingu i izložbi modifikovanih automobila

Ovog vikenda, tačnije u nedelju 22.avgusta, u centru Vršca, AMK Wolfrace Racing Team tradicionalno, sedmi put organizuje takmičenje u stylingu i izložbu modifikovanih automobila. Takmičenje je internacionalnog karaktera, a posebno se radujemo dolasku naših prijatelja iz susedne Rumunije.

Poznato je da gradjani Vršca gaje simpatije prema našim manifestacijama, pa smo odlučili da i pobliku uključimo u samo takmičenje. U sklopu manifestacije održaće se i nagradne igre za takmičare i publiku, a takodje i humanitarna akcija. Vršački frizeri će u centru grada humanitarnim šišanjem skupljati novac za decu kojima je potrebna pomoć! Otvaranje manifestacije zakazano je za 17h!

Pored takmičenja, vršački auto moto klub prezentovaće i svoje nove programe, kao i projem novih članova. BalkanJob Rally, reli avantura koja se održava u Srbiji i Rumuniji, a tradicionalni start i finish su u Vršcu. Sastoji se od vožnje najlepšim predelima navedenih zemalja, gde učesnici uz uživanje u vožnji izabranim rutama, stajanjem na odredjenim checkpointima, rešavaju i odredjene zadatke i na taj način skupljaju ili gube poene.

Pobednička posada je ona koja na finish stigne sa najviše osvojenih poena.

Drugi program je vožnja OffRoad Quadova, takodje organizovanje vožnji i izleta, gde se spaja uživanje u prirodi i adrenalniski doživljaj. Najlepše rute Srbije za ovaj vid sporta, kao i sve dodatne informacije, nadjite na našem štandu u nedelju u centru grada.

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook