JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE PRIVREDNIH SUBJEKATA U SPROVODJENJU MERA ENERGETSKE SANACIJE U DOMAĆINSTVIMA NA TERITORIJI GRADA VRŠCA

U okviru realizacije Programa o finansiranju aktivnosti i mere unapredjenja efikasnog korišćenja energije u 2021. godini broj 021-8/2020-III-01 od 19.04.2021. godine (u daljem tekstu Program) a u skladu sa članom 6. Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Vršca u 2021. godini, raspisuje se Javni poziv radi izbora privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata.

Mere energetske sanacije u domaćinstvima predvidjene Programom, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji grada Vršca. Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa. Cilj sprovodjenja mera energetske sanacije je unapredjenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji grada Vršca.

Prilozi:

x

Takođe pogledajte

Gradonačelnici Dragani Mitrović uručen sporazum za projekat “Socijalno stanovanje u Balati”

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović prisustvovala je danas u Beogradu ceremoniji uručenja sporazuma o donaciji za ...

Facebook