Prvenstvo Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za mlađe pioneer, učestvovao je rivački klub iz Vršca

U Senti je održano Prvenstvo Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za mlađe pioneer, gde su nastupili takmičari Rvačkog kluba Lokomotiva.

Solidan nastup je imao Konstantin Mihajlović u kategoriji do 39 kg, gde se u svojoj grupi sastao sa Lončarević Nemanjom iz Radničkog iz Sombora i Čenejac Matejom iz pančevačkog Dinama.
Posle neizvesnih borbi nije prošao grupu, što je ukupno bilo dovoljno za plasman na 6 mesto. Drugi takmičar Viktor Gojković je u kategoriji do 36 kg izgubio u kvalifikacijama od Ranisavljević Miloša iz Radničkog iz Sombora., i ostao je bez plasmana.
Treneri Mihajlo Antal i Srđan Jovanović su zadovoljni nastupom, i klub će se sve više oslanjati na mlade naraštaje,koji će vremenom postati okosnica starije ekipe. Uspostavljena je saradnja sa rvačkim klubom iz Temišvara, čiji školu rvačku školu vodi čuveni Sebastijaln Gavrile.
Očekuje se i dolazak ekipe iz Temišvara u Vršac u sklopu prijateljske saradnje klubova. Sledeće takmičenje je Prvenstvo Srbije u slobodnom stilu koje je povereno klubu Herkules iz Gornjeg Brega, gde se očekuju uspešan nastup.
RK Lokomotiva iz Vršca, vrši upis novih članova, prijavite se !

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook