Vršački karatisti uspešno završili sezonu

Karate klub Vršac učestvovao je na Kupu Srbije u karateu za kadete, juniore i seniore, u Beočinu. Seniori u sastavu Đokić Andrija, Berber Stevan i Stojisavljević Filip osvojili su 3. mesto ekipno. Kadeti i juniori u sastavu Bužek Miloš, Stojisavljević Luka i Stojisavljević Mateja osvojili su 3. mesti ekipno. Pojedinačno, Miloš Bužek kadet osvojio je 3. mesto, Kondin Nemanja kadet 3. mesto, kao i Đokić Andrija junior.

Od 8 takmičara koji su iz KK Vršac nastupili na Kupu Srbije (od toga 4 pojedinačno) osvojeno je 9 medalja. Jedino je juniorka Radlovački Tamara, i pored odličnih nastupa, ovoga puta ostala bez medalje. Postignutim rezultatima u ovoj sezoni i to u svim selekcijama, kako mlađim, tako i starijim, stali smo rame uz rame sa najboljim klubovima u Srbiji, u disciplini kate. Zahvaljujem se svojim takmičarima na predanom radu i upornosti, da izdrže i prevladaju sve teškoće koje su nam se našle na putu. Velika zahvalnost i roditeljima, na volji i trudu, da nas isprate u našim aktivnostima, kaže trener KK Vršac Miloš Matić.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook