Pokrajinski sekretar za omladinu i sport u Vršcu – Dobri sportski rezultati imperativ

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu u Vladi AP Vojvodine Dane Basta sa svojim stručnim timom održao je danas u Centru Milenijum radni sastanak u vidu okruglog stola sa temom “Unapređenje sporta u Vojvodini”. Sastanku su prisustvovali pomoćnica Gradonačelnice Vršca Tamara Radočaj, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Marko Rašić, kao i predstavnici Opština Bela Crkva, Plandište i Alibunar. Na početku radnog sastanka, Pokrajinski sekretar upoznao je u kratkim crtama prisutne sa aktivnostima Sekretarijata u narednom periodu. Nakon kvalitetne diskusije u nastavku, o dobrim smernicama za dalji napredak i razvoj sporta, Dane Basta je istakao da mu je veoma drago što se ovaj sastanak održao upravo u Gradu Vršcu, koji je već duži niz godina prepoznat kao Grad koji neguje tradiciju izvanrednog sportskog domaćina.

Izabrali smo Vršac kao jedan od naših velikih gradova sporta. Pričamo sa ljudima na lokalnom nivou o nekim manje popularnim temama, o pravilnicima, inspekcijskoj kontroli koje prate sport i koje moramo da ispoštujemo. Važna nam je baza za sport. Vršac je jedan od gradova koji dosta ulaže u sportsku infrastrukturu i sa nama ima izuzetno dobru saradnju. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu će nastaviti da podržava Grad Vršac i u budućim projektima, dodao je Dane Basta. Rašić je naglasio da se opredeljenost Vršca za razvoj svih vidova sportskih aktivnosti, kako bazičnih, tako i profesionalnih ogleda najviše u konstantnom ulaganju lokalne samouprave u sportske kapacitete.

Samo u poslednje četiri godine izgrađen je najsavremeniji olimpijski bazen u zemlji, prvi u istoriji grada, uložena su značajna sredstva u unapređenje energetske efikasnosti Centra Milenijum, a posebno smo ponosni na veliki broj novoizgrađenih i potpuno rekonstruisanih sportskih terena, kako u samom gradu, tako i u seoskim naseljima našeg Grada. Grad Vršac i u budućnosti ostaje privržen jasnoj strategiji razvoja sporta koja će omogućiti da sva deca i omladina mogu da se bave bilo kojim sportom, kao i da obezbedi uslove za stvaranje novih šampiona, izjavio je Marko Rašić, član Gradskog veća Vršca reosrno zadužen za sport i omladinu.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook