Pehar i četiri medalje za Streljački klub Uljma u finalu Lige Vojvodine

Takmičari Streljačkog kluba Uljma osvojili su jedan pehar i četiri medalje u finalu Lige Vojvodine za kadete i mlađe juniore, održanom u Novom Sadu. Prvi su pucali kadeti pištoljem. Petar Panić osvojio je 4. mesto, Jovan Rudnjanin je bio peti, a Aleksa Milanov osvojio je 6. mesto. Sva trojica su se plasirali u svoje prvo finale. U finalu su pucali u konkurenciji sa mlađim juniorima. Petar Panić je bio 4., Jovan Rudnjanin 6., dok je Aleksa Milanov zauzeo 7. mesto.

Kod kadetkinja, pištoljem, u kvalifikacionom meču za finale, Miona Matović je osvojila 1. mesto, Tamara Vujičić 2. mesto, Jelena Jovanović 4. mesto, uz isti broj krugova kao treća, ali sa slabijom poslednjom serijom, Miljana Bućkoš 5. mesto i Vanja Martinov 9. mesto. U veoma uzbudljivom finalu punom preokreta Tamara Vujičić je osvojila 1. mesto, Miona Matović 3., a Jelena Jovanović 8. mesto u konkurenciji mlađih juniorki.

Ekipa u sastavu Tamara Vujičić, Miona Matović i Jelena Jovanović osvojila je 2. mesto ekipno pištoljem u konkurenciji mlađih juniorki. Svečanost dodele priznanja iskorišćena je da sekretar Sportskog Saveza Vojvodine Aleksandra Ivošev uruči Tamari Vujičić i plaketu za najbolju kadetkinju u 2020. godini.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook