Izabrani najbolji sportisti Vršca za 2020. godinu

Ovogodišnja dodela nagrada u Izboru za sportistu godine Grada Vršca za 2020, zbog dobro poznatih okolnosti održana je u drugačijem izdanju i uz poštovanje svih mera zaštite i preporuke Vlade Srbije.

One najvrednije nagrade otišle su u ruke Sandre Maran iz Bokserskog kluba Gard i je Ivana Rakića iz Rvačkog kluba „Lokomotiva“, koji su proglašeni za najbolju seniorku i najboljeg seniora, dok je za najbolji klub u 2020. godini nagrađen Odbojkaški klub „Banat“.

Ovogodišnju Plaketu za doprinos razvoju sporta, grad Vršac dodelio je posthumno velikom košarkaškom radniku Marku Miljušu. Nagradu za najboljeg juniora poneo je Andrija Đokić, član karate kluba „Vršac“, a najbolji kadeti su Vuk Mihajlović iz Tekvondo kluba „Eurošped“ i Milica Pavlović iz Bokserskog klub „Gard“. U kategoriji pionira trofeje su poneli Andrija Mihajlović iz Tekvondo klub „Eurošped“ i Elena Tadić iz plesnog studia Millennium.

Specijalna priznanja za uzrast pionira dodeljene su Aleksandru Kovaču iz Tekvondo kluba „Vršac“ i Mioni Matović iz Streljačkog kluba „Uljma“, a nagradu „Sportske nade“ dobilo je 44 dečaka i devojčica iz klubova sa teritorije Grada Vršca.

Najbolji treneri za 2020. godinu su Marin i Mario Dujić iz Tekvondo kluba „Eurošped“, a specijalno priznanje dobio je i trener Zoran Popov iz Streljačkog klub „Uljma“. Vršac je grad sporta, a njegovi sportisti slavu su prenosili širom sveta. Mi ćemo se uvek truditi da im budemo podrška, ali i da nastavimo da ulažemo u sportsku infrastrukturu. Nastavićemo ulaganja u sportsku infrastrukturu kako u gradu, tako i u našim naseljenim mestima. Gradićemo nove i rekonstruisati postojeće sportske terene. Кroz programe podrške omogućićemo kao i do sada raѕvoj svih sportova. Ove godine posebno sam ponosna na rezultate naših sportista i drago mi je da smo i u ovim okolnostima našli način da ih nagradimo. Želela bih da istaknem da su ove godine, možda i više nego ikada, svi sportisti sa teritorije našeg grada istinski pobednici. Verujem da će se i naše brojne mlade sportske nade ugledati na njih, da će nastaviti njihovim putem i ime našeg grada ponosno predstavljati širom sveta i u godinama koje dolaze. Čestitam vam i hvala vam, istakla je Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook