Vršac: Postanite licencirani posrednik u 2021. godine

Prve dane  godine započinjemo radno. Pružite sebi više mogućnosti u profesionalnom i ličnom napredovanju. Trudite se i uspeh neće izostati.  Učite i usavršavajte se i tako postanite najbolja moguća verzija sebe!

Mi se trudimo i organizujemo  ONLINE OBUKU ZA POSREDNIKE – mart 2021.godine.

Ako imate visoku stručnu spremu možete postaniti licencirani posrednik upisan u registar posrednika Ministarstva pravde RS! (medijator).

Realizator ove obuke je Fakultet političkih nauka Beograd.

Završena obuka je jedan od uslova za upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije. Obuka se sprovodi u skladu sa Pravilnikom o programu osnovne obuke posrednika („Službeni glasnik RS“, broj 146/14).

Polaznici obuka koji rade u socijalnoj zaštiti, dobijaju odgovarajući broj bodova za licenciranje, jer su programi istovremeno akreditovani u sistemu socijalne zaštite

Zašto posrednik?

– Cilj posredovanja u privredi  je rasterećenje sudova, ubrzanje postupaka i ušteda na parničnim troškovima.

– Cilj posredovanja u postupku izvršenja – obustava postupka sporazumom o  poravnanju i ušteda na troškovima izvršenja.

– Biti medijator u porodičnim  medijacijama pomaže članovima porodice koja se razilazi da uspešnije komuniciraju jedni s drugima i da sami donesu odluke o svim ili nekim pitanjima nastalim posle razdvajanja ili razvoda, a u vezi s decom, imovinom i finansijama

– Lokalna samouprava može rešiti brže svoje probleme sa gradjanma, i smanjiti vreme i troškove digih postupaka a to je u  svačijem  interesu .

Prednosti posredovanja odnosno, medijacije u rešavanju problema ili spora je ušteda vremena i novaca licima na sudske troškove i troškove izvršenja,  jer će poverljivim, hitnim, jeftinijim  sporazumom dovesti  do prihvatljivog rešenja problema za 60 dana.

ZATO IMATE RAZLOGA DA POSTANITE LICENCIRANI POSREDNIK  Ministarstva pravde RS.

Za sva pitanja koja Vas  interesuju, možete se obratiti na mejl:

reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Violeta Stamenković,diplomirani pravnik ovlašćeno lice od strane FPN BGD FPN Beograd

x

Takođe pogledajte

Uredili kanale za odvodnjavanje atmosferskih voda u Vršcu

GRAD Vršac je ovih dana uredio objekte za odvodnjavanje atmosferskih voda na putevima, koji su ...

Facebook