Vršac: LAZEVSKI PODIGLI SMO LESTVICU

Predsednik našeg kluba Aleksandar Lazevski pozvao je kapitene svih selekcija na tradicionalno druženje povodom završetka kalendarske godine, ovga puta u skladu sa epidemiološkim preporukama. Iz tog razloga nisu bili prisutni mediji, pa je za naš medija tim dao intervju koji vam prenosimo u celosti.
🔴Ulazite u treću godinu vašeg mandata kao predsednika, ali takodje ste i dalje u ulozi kapitena, kakav je vaš komentar na predhodnu 2020 godinu ?
⚫Pre svega svim čitaocima želim srećne predstojeće praznike, poželeo bih svima puno sreće, zdravlja i uspeha. Iza nas je uspešna godina, i slobodno mogu reći najuspešnija u istoriji vršačkog fudbala.Do ovog zaključka se lako dolazi s obzirom na naše plasmane u seniorskom sastavu, rezultate takmičarskih selekcija u omladinskoj školi, broj dece u omladinskoj školi kao i u organizaciji koja je i pored manjih finansijskih sredstava u odnosu na nivo lige gotovo profesionalna.
🔴Da li ste očekivali deobu drugog mesta u grupi Vojvodina za koju se ne spori da je ove godine najjača liga od svih grupa?
⚫Saradnicima sam dao jasan cilj, a to je da posle svakih šest meseci budemo bolji nego ranije. Idemo linijom uspona i lestvicu smo podigli dosta visoko. Sportski sektor sa šefom Mijailovićem je besprekoran i s obzirom na to koliko je ceo stručni štab posvećen, mene dobri rezultati ne iznenadjuju.
🔴Kakav je plan za naredni deo sezone, da li će tim ostati na okupu, to je pitanje koje navijače najviše interesuje?
⚫Na dobrom smo putu da zadržimo tim od jesenas, gledaćemo da odlaske i dolaske svedemo na minimum i nastaviti da afirmišemo mlade igrače iz naše škole.
🔴I za kraj Vaš komentar stanja u omladinskoj školi, kao i komentar na to da su mnogi klubovi zainteresovani za neke naše mlade igrače?
⚫Škola raste i napreduje iz dana u dan, ponosan sam na sve ljude iz omladinske škole, trenere i osoblje. AF Kristal, Jedinsto Vlajkovac i OFK Vršac dišu jednim plućima i prave sjajnu stvar za razvoj mladih fudbalera. Što se tiče interesovanja, lepo je da ih ima, jer to dokazuje da se dobro radi i da smo radom i ulaganjima skrenuli pažnju na sebe i nismo više na marginama fudbalskog sveta. Najtelentovaniji igrači imaju ugovore , a samim tim i mi imamo udela u pregovaračkim pozicijama. Upravni odbor odlučuje o svemu, a naš moto je da je klub iznad svakog pojedinca. Susrećemo se sa nekim otrovnim strelicama i pokušajima obmane, ali zato smo tu da zaštitimo klub i svakog našeg člana.
Sve selekcije OFK Vršac kao i AF Kristal su na zasluženom odmoru, i toku januara svi nastavljaju sa svojim fudbalskim obavezama.
NAPRED OFK VRŠAC🔴⚪⚫⚽️
x

Takođe pogledajte

Uredili kanale za odvodnjavanje atmosferskih voda u Vršcu

GRAD Vršac je ovih dana uredio objekte za odvodnjavanje atmosferskih voda na putevima, koji su ...

Facebook