OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA GUDURIČKOM PUTU

Usled radova na asfaltiranju Guduričkog puta, u ponedeljak 15.06. i u utorak 16.06. u potpunosti će biti obustavljen saobraćaj na deonici dugačkoj 1.300 metara.

Grad Vršac i STUP Vršac AD organizovali su besplatan prevoz za sve stanovnike Guduričkog naselja kao i naseljenih mesta Markovac, Gudurica, Veliko Središte i Malo Središte koji svojim vozilima ne mogu da pređu zonu radova na putevima. Autobus će besplatno prevoziti građane od restorana KiM do Centra Grada trasom do stajališta kod “Bakić kolora” zatim praviti krug kroz “Dositejevu” ulicu, prolaziti pored gradske kuće i kod “ruskog parka” ostavljati putnike u dolasku, odnosno primati ih za odlazak ka tom pravcu do restorana “Kim”. Sa druge strane radova do Velikog Središta, Gudurice i Markovca autobusi će saobraćati po ustaljenom redu vožnje. Za vozila hitne pomoći, policije i vatrogasaca obezbeđen je prolaz do svakog dela Guduričkog naselja. Polasci besplatnog autobusa u ponedeljak i utorak od restorana „KiM“ do Centra.

Grada predviđeni su na svaki puni sat od 04 do 23 časa.Polasci iz centra grada do restorana „KiM“ predviđeni su od 4.30, na svakih sat vremena, sve do 22.30 časova. Obzirom da alternativni pravac za saobraćaj u ovo delu grada ne postoji prinuđeni smo na ovakvo rešenje i molimo građane sa strpljenje i razumevanje tokom ova dva dana jer je postavljanje nove saobraćajnice na ovom pravcu u najboljem interesu svih stanovnika ovog dela grada kao i naseljenih mesta na ovom potezu, a preduslov je za dalji nastavak radova na asfaltiranju poprečnih ulica na Guduričkom naselju koje sledi u narednom periodu, saopštio je Grad Vršac.

 

x

Takođe pogledajte

NAKON TRI GODINE ĆUTANJA: Stefan Mihajlovski u emisiji pomenuo važan papir i šokirao publiku!

Pisac i diplomirani komunikolog Stefan Mihajlovski nakon tri godine gostovao je u svojoj matičnoj kući, ...

Facebook