Vršački ragbi ima budućnost, nepobedive devojke ispisale istoriju

Sve selekcije Gradskog ragbi kluba Vršac odazvale su sepozivu na turnire U16 i U 12, koje je Ragbi savez Srbije organizovao u Beogradu, na Adi Ciganliji. Najzapaženiju ulogu imale su devojke, Vrščanke.

Na Adi Ciganliji nije samo ispisivana istorija, već se postavio temelj na kome ćemo graditi budućnost ženskog ragbija u Srbiji. Devojčice Grk Vršac odigrale su utakmicu protiv ekipe sačinjene od članica ostalih ragbi timova i izvojevale veliku pobedu 15:0.

Iako je pobeda važna za moral i atmosferu ekipe, rezultat je bio u drugom planu. Čestitke svim šarmantnim mladim damama, učesnicama ove utakmice, koje su ostavile srce na terenu ali i Ragbi Savezu Srbije što im je ukazao šansu da pokažu da sav svoj raskošan talenat.

Momci i devojke ispod 16 godina, posle turbulencija pred sam početak sezone, uspeli su da se konsoliduju, zbiju redove i osvoje prvo mesto na turniru B grupe protiv ragbista iz Loznice i Kruševca.

GRK Vršac – RK Loznica 24-17
RK Loznica – RK Kruševac 0-38
GRK Vršac – RK Kruševac 33-0

Tabela:

  1. GRK Vršac
  2. RK Kruševac
  3. RK Loznica

Talenat je neosporan, novi lideri preuzimaju kormilo ekipe, sa zadatkom da pokažu da im nikako nije mesto u B grupi već da im je trenutni miniumum prošlogodišnje osvojeno treće mesto u šampionatu Srbije.

Takođe, šest petlića zabeležilo je debitantski nastup u dresu GRK Vršca, uz sjajan skor od dve pobede i dva poraza, što je dovoljno za visoko četvrto mesto.

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook