Gradonačelnica Dragana Mitrović posetila Udruženje penzionera u Vlajkovcu

Gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović posetila je danas u Vlajkovcu renovirani prostor za Udruženje penzionera pri Domu kulture.

Gradonačelnica je sa članovima Gradskog veća Slavišom Maksimovićem i Majom Ristić Lažetić, predsednikom Saveta mesne zajednice Safetom Tihićem i predsednicom Udruženja „Selo plus“ Danijelom Bou uručila poklon televizor Udruženju penzionera u Vlajkovcu koje je u procesu formiranja.

Grad Vršac je u poslednje vreme mnogo uložio u rad raznih udruženja građana, a poseban akcenat je bio na udruženjima naših najstarijih sugrađana, poboljšanju uslova za njihovo okupljanje i aktivnosti, organizaciju putovanja kao i organizovanja i učešća na raznim manifestacijama penzonera kako u Vršcu tako i širom naše zemlje, a što ćemo, kao odgovorna lokalna samouprava, i u budućnosti nastaviti da unapređujemo, izjavila je gradonačelnica Dragana Mitrović.

Predsednik Udruženja penzionera Dušan Vukadinović, poželeo je dobrodošlicu gradonačelnici u nove prostorije i zahvalio se na poklonu, kao i na velikoj podršci Grada Vršac u formiranju Udurženja penzionera u Vlajkovcu.

On je istakao da u Vlajkovcu ima preko 200 penzionera među kojima vlada veliko interesovanje za početak aktivnosti samog udruženja.

x

Takođe pogledajte

NAKON TRI GODINE ĆUTANJA: Stefan Mihajlovski u emisiji pomenuo važan papir i šokirao publiku!

Pisac i diplomirani komunikolog Stefan Mihajlovski nakon tri godine gostovao je u svojoj matičnoj kući, ...

Facebook