ALEN DELKIĆ: Završen postupak komasacije za Uljmu, Izbište i Vlajkovac

Povodom okončanog postupka komasacije poljoprivrednog zemljišta za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište danas se medijima obratio Alen Delkić, predsednik Komisije za komasaciju Grada Vršca.

On je obavestio sve učesnike postupka komasacije da su na sednici Komisije koja je održana 15. septembra 2020. godine usvojena pojedinačna rešenja o raspodeli komasacione mase, čime je završen postupak komasacije na više od polovine od ukupno 65.000 hektara poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Vršca, tačnije na površini od 34.500 hektara.

Rešenja o raspodeli komasacione mase će se dostavljati u prostorijama Mesnih zajednica u Vlajkovcu, Uljmi i Izbištu u počev od danas pa sve do 02. oktobra 2020. godine, nakon čega će učesnicima komasacije koji ista nisu preuzeli, dostava biti izvršena na kućnu adresu.

Protiv ovih rešenja moguće je izjaviti žalbu Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije u roku od 15 dana od dana uručenja rešenja. Posle isteka vremena za ulaganje žalbe sledi još jedna faza pre puštanja službenih podataka u upotrebu koja predviđa izlaganje podataka na javni uvid, a što je u nadležnosti komisije Republičkog geodetskog zavoda, koja se formira nakon prijema elaborata koji je u fazi tehničke izrade.

Komisija za komasaciju grada Vršca se potrudila da u potpunisti pripremi ovu fazu kako bi se što efikasnije omogućilo svim učesnicima postupka da ostvare svoja prava.

Predsednik komisije Alen Delkić zahvalio se na uspešnoj saradnji Gradu Vršcu, članovima komisije, izvođaču radova, nadzornom organu, kao i svim učesnicima komasacije koji su uzeli aktivno učešće i doprineli efikasnom završetku ovog veoma velikog posla u kojem je Komisija donela preko 4.300 rešenja izrađenih na oko 260.000 stranica teksta.

 

x

Takođe pogledajte

NAKON TRI GODINE ĆUTANJA: Stefan Mihajlovski u emisiji pomenuo važan papir i šokirao publiku!

Pisac i diplomirani komunikolog Stefan Mihajlovski nakon tri godine gostovao je u svojoj matičnoj kući, ...

Facebook