Huawei MateBook X Pro – snaga bez kompromisa u elegantnom pakovanju

Prodaja Huawei MateBook X Pro računara počinje 27. jula, a prve kupce, do 9. avgusta, očekuju vredni pokloni!

U svetu prenosivih poslovnih računara visoke klase, pre nekoliko meseci, pojavio se novi igrač – Huawei MateBook X Pro.

Ovaj laptop izuzetnog dizajna i vrhunskih performansi, u kompaktnom aluminijumskom kućištu krije 3K ekran na dodir dijagonale 13,9 inča.

Pokreće ga Intel i7 procesor 10-te generacije, u kombinaciji sa 16GB radne memorije i 1TB prostora za skladištenje podataka.

Veoma korisna opcija, prisutna i na drugim Huawei uređajima, našla je svoje mesto i na MateBook-u X Pro. Uz Huawei Share, laptop je putem Multiscreen Collaboration opcije moguće upariti sa pametnim telefonom i sve što ste želeli da radite na malom, obavljati na velikom ekranu računara.

Tu je i inovativna opcija pravljenja printskrina željenog ekrana, prevlačenjem tri prsta preko njega. Ukupnom doživljaju u radu na Huawei MateBook X Pro računaru doprinosi sistem od četiri zvučnika, koji emituje jasan i glasan SWS Surround zvuk.

MateBook X Pro ima dva USB-C, jedan klasičan USB ulaz i standardni 3,5-milimetarski ulaz za slušalice. Uređaj napaja Litijum-polimerska baterija kapaciteta 56Wh, koja se puni pomoću brzog punjača do 65W.

Inteligentni Huawei Shark Fin 2.0 sistem hlađenja omogućava 20 odsto veći protok vazduha, što računar čini ideano optimizovanim i prilikom dugotrajnog rada.

Huawei MateBook X Pro je premijum uređaj vrhunskih performansi, kome kompaktne dimenzije garantuju veliku mobilnost, a atraktivan dizajn daje na karakteru.

Huawei MateBook X Pro će se prodavati po ceni od 255.999 dinara, a prodaja na domaćem tržištu počinje 27. jula.

Za kupovinu do 9. avgusta Huawei je obezbedio specijalnu ponudu, u okviru koje će oni najbrži ostvariti pravo na vredne poklone, pa će tako uz kupljeni MateBook X Pro laptop dobiti bežični miš, ranac za laptop i Huawei P40 pametni telefon.

Izvor Telegraf

 

 

x

Takođe pogledajte

Pogledajte koliko ima slučajeva virus Covid – 19 u Vršcu na dan 23 novembar

Prema poslednjim podacima na današnji dan, odnosno 23.11. beleži se novih 270 (42pcr+228g) slučajeva virusa ...

Facebook